Se celebra el 40è aniversari de la Coral Vergelitana a Vespres sota el Campanar

Verges

Data: 05/07/2022

La Coral Vergelitana celebra el seu 40è aniversari amb una actuació màgica a l'esdeveniment Vespres sota el campanar organitzat a Verges per celebrar el seu 20è aniversari. 

Cant a capela, cap acompanyament instrumental i repertori divers van aconseguir crear una actuació que prometia i que va ser màgica per part de la Coral Vergelitana amb el seu 40è aniversari dintre del 20è aniversari de Vespres sota el Campanar a Verges. 

La millor manera de començar l'esdeveniment va ser amb aquest concert que prometia ser d'allò més especial i que, sobretot després de la pandèmia era necessari preparar una molt bona actuació, ja que les corals han patit molt les seves conseqüències. 

Els més de quaranta cantaires que componen la coral actualment provenen de Verges i rodalies, i comparteixen el goig pel cant i les ganes d'aprendre amb l'objectiu de passar-ho bé, però sobretot de fer que el públic pugui gaudir, s'emocioni i es diverteixi amb les seves actuacions. 

Aquests 40 anys de trajectòria musical que la coral ha aconseguit complir han estat plens de concerts i repertoris variats, alguns dels quals s'han volgut presentar aquest any a Verges amb un recull de les cançons més populars durant aquests anys, però també de noves que s'uneixen al repertori preparat des de fa més de 9 mesos

Finalment,  la Coral va aconseguir impressionar el públic, objectiu que buscaven complir des del principi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura