Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry actuaran A Peu de Gavarres

Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry actuaran al cicle de concerts A Peu de Gavarres. Aquesta segona edició es farà del 28 de maig al 12 de juny en diferents espais de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní. Com a novetat, se suma l'espai l'Ermita de la Mare de Déu de l'Esperança per acollir un espectacle familiar i un pícnic.

La segona edició del cicle de concerts A peu de Gavarres arrencarà el dissabte 28 de maig amb l'artista Ferran Palau (20.30 h) a la plaça de la Torre de Cruïlles. El dissabte 4 de juny serà el torn de Cesk Freixas (20.30 h) a la plaça de la República de Sant Sadurní de l'Heura. Gessamí Boada (20.30 h) continuarà el cicle el dissabte 11 de juny a la plaça de la República del Castell de Monells. L'encarregat de tancar el festival serà Landry amb un espectacle familiar on es proposa endur-se el dinar i fer un pícnic. Això està previst pel diumenge 12 (12 h) de juny a l'Ermita de la Mare de Déu de l'Esperança.

Es tracta d'un cicle que van néixer l'any passat en plena pandèmia per potenciar la cultura i per apropar la música d'autor en espais emblemàtics a peu de les gavarres, tal com el nom del festival indica.

Enguany els concerts seran gratuïts i els beneficis recaptats al servei de bar es destinaran al projecte pedagògic "Música a les Escoles", una proposta que també forma part del cicle i que aquest any es du a terme amb els diners recaptats de les entrades dels concerts de l'edició passada. L'objectiu és que els nens i nenes dels centres educatius del municipi tinguin una experiència de música.

El cantautor Cesk Freixas ha participat en aquest projecte tot apropant la música als més petits del poble en què els alumnes de l'Escola les Gavarres de Cruïlles i de l'Escola la Pedra Dreta de Sant Sadurní de l'Heura han pogut conèixer l'ofici i les pautes per crear una composició. Durant el curs els alumnes han escrit una cançó i l'han pogut interpretar juntament amb l'artista.

La proposta es fa amb la col·laboració de les AMPA de les escoles i la llar d'infants del municipi. En cas de pluja les actuacions es faran a la Sala de Cruïlles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura