La incertesa en les restriccions dificulta l'organització dels grans festivals d'estiu

INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival

Tot i les incerteses que encara es tenen sobre en quin punt es trobaran les mesures de seguretat i mobilitat d'aquí a l'estiu, el Festival Porta Ferrada treballa per poder programar un esdeveniment que doni cabuda a artistes d'arreu i que englobi tota classe d'estils musicals.

Des del Festival asseguren que és realment complicat dibuixar la programació, organitzar esdeveniments de gran format i parlar amb els artistes per tancar les seves actuacions, especialment amb els que vénen de fora de l'Estat Espanyol. El fet que avui dia no sigui clara quina possibilitat de mobilitat tindran, no ajuda, i moltes gires internacionals ja s'estan ajornant fins, com a mínim, l'any 2022.

Això si, asseguren que avui dia la programació que estan confeccionant està molt ben farcida d'artistes nacionals i estatals.

Per garantir la distància i seguretat, i donat l'èxit en l'edició anterior, la major part dels grans concerts es tornaran a realitzar al Guíxols Arena. Un espai molt ampli que els permet presentar grans aforaments, dins el marc legal que els permetin les mesures dictaminades pel Govern els pròxims mesos, amb unes condicions òptimes d'accessos, pàrquing, i que porten al fet que el públic gaudeixi del concert sentir-se còmode i segur.

Enguany doncs, repeteixen experiència, i tot i que tornarà a ser de nou amb mascareta, distància, i sense aixecar-se de la cadira, esperen poder oferir més aforament, sempre que el PROCICAT ho permeti.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura