Taburete embriaga Cap Roig amb el Madame Ayahuasca

Palafrugell

Data: 07/08/2019

Cap Roig va embriagar-se de l'ayahuasca dels Taburete. Una beguda al·lucinògena índigena que la banda madrilenya va oferir al públic en forma de la música que dóna nom al seu nou disc.

El grup liderat per Guillermo 'Willy' Bárcenas va repassar la seva curta però intensa trajectòria en un concert de dues hores en que no va faltar cap dels èxits dels seus ja tres discos en quatre anys.

Energia i simpatia desbordant a l'escenari

Sense complexos per qui són ni l'etiqueta de 'pijos' que els han col·locat, Taburete va desafiar els seus 'haters' pràcticament omplint per segon any consecutiu l'escenari dels jardins de Calella. Bárcenas va començar fort amb el Madame Ayahuasca que dóna nom al disc  seguit del México DF que va presentar amb un aplaudit 'Visca Cap Roig', 'Visca Catalunya', 'Viva España' Y  'Viva Méjico Cabrones'.

Simpàtics i enèrgics, la banda va convertir l'escenari i les grades de Cap Roig en una festa on hi va haver de tot. Des de balades, a cançons més arranxerades passant pel rock, les lletres sabinesques  i el pop més descarat.

Himnes d'una generació

Cançons com El Fin, Walter Palmeras, Belerofon, Amos del Piano Bar o Sirenas es van cantar com autèntics himnes per un públic entregat en mode 'fan'.

Taburete ha trascendit al fet d'estar liderat pel fill de l'extresorer del PP Luís Bárcenas i el nét de l'expresident de la CEOE Gerardo Díaz Ferran, ambdós condemnats per corrupció. El grup d'amics que són, s'ha convertit en un grup bandera de la generació Z, amb una connexió importantíssima amb el públic més jove i essent molt hàbils en les xarxes socials i plataformes musicals. Amb segell discogràfic propi, centenars de seguidros a les xarxes i gairebé dos milions d'escoltes a Spotyfi van començar a tocar en petits bars i escenaris de Madrid i han acabat omplint places com el WiZink Center de Madrid, diverses ciutats espanyoles i fent gira per Amèrica Llatina.

Després dels seus dos primers discos, Tres Tequilas i Dr. Charas, Taburete arrasa amb Madame Ayahuasca, el tercer disc, amb el qual fan aquest 2019 la gira més ambiciosa de la seva carrera fins a dia d’avui.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura