Platja d'Aro rebrà tres concerts del 16è Festival de Guitarra Girona - Costa Brava

Platja d'Aro rebrà tres concerts del 16è Festival de Guitarra Girona - Costa Brava
Platja d'Aro rebrà tres dels concerts del 16è Festival de Guitarra Girona - Costa Brava

El primer és dissabte 27 de juliol (21 h) a l’Església de Fanals de Platja d’Aro (12 euros) a càrrec d’Enrique Muñoz  que hi presenta la proposa Latino, un veritable viatge des de la música espanyola fins a la música llatinoamericana, escrita per a guitarra i vihuela (avantpassat de la guitarra). En el concert ofereix peces dels espanyols Narváez, Tàrrega, Segovia i Moreno-Torroba, el cubà Brouwer, l’argentí Cardoso i el paraguaià Barrios.
 
El segon serà dissabte 10 d’agost (21h) també a l’Església de Fanals (12 euros) amb Marcel Torres & Edgar Massegú amb Sons mediterranis: una aventura artística de sons mediterranis amb guitarra d’avet. Cançons basades en les persones properes, els fruits de l’amistat dels músics amb qui han tingut el plaer de tocar, en un programa que reuneix algunes de les obres més conegudes del repertori de guitarra i amb cançons pròpies.
 
Darrerament, dissabte 17 d’agost (21.30 h) a l’església parroquial de Santa Maria de Platja d’Aro, hi actuarà Federicio d’Atellis, acompanyat d’un artista convidat, en un concert gratuït emmarcat en la Festa Major de Platja d’Aro 2019 per interpretar Músiques argentines: tango i folklore argentí que proposa un recorregut geogràfic pel país amb els seus diferents gèneres i ritmes. La guitarra, és la gran protagonista d’aquest viatge musical, amb la interpretació tant dels clàssics de la música popular argentina com la d’obres pròpies de l’artista.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura