La palamosina Maria Cambil presenta a La Gorga l'obra 'Anomalía Excepción'

Palamós

Data: 20/01/2023

Maria Cambil presenta, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al Teatre La Gorga, l'obra titulada 'Anomalía Excepción'. La palamosina ha escrit, dirigit i produït la peça d'autoficció, que ja s'ha estrenat a Girona i també, va formar part de la programació del Festival Zeta.

La Clàudia Ferrer, en Carles Vidal i la Maria Cambil conformen el repartiment d''Anomalía Excepción'. L'obra catalogada com a autoficció dramàtica, ha estat gestada per la palamosina Cambil, qui es planteja sobre l'escenari l'autoria de la mort dels seus pares.

En particular, la trama reflexiona sobre els límits de les relacions familiars i la influència que té sobre les persones la religió, l'amor, la sexualitat o la mateixa identitat. Els seus diàlegs foren fruit d'un somni de l'autora, que aquest dissabte es versaran a la sala petita del Teatre la Gorga.

Actualment, s'estan perfilant els darrers assajos amb l'equip tècnic. El preu per assistir a la funció és de 15 euros l'entrada general, i 12 euros la tarifa reduïda. Maria Cambil està fent els seus primers passos en el teatre professional i, quan no està sobre l'escenari, està adaptant en format de monòleg la novel·la 'Un, ningú i cent mil' de Luigi Pirandello.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura