Vulpellac celebra amb èxit la 1a Fira del Conte

INTERVÉ: Josep Maria Pruneda, membre de l'associació Vet aquí...

A Sant Feliu de Guíxols primer, després a Palamós i ara també a Vulpellac. Els contes infantils s'han convertit en els protagonistes d'una nova modalitat de fira que promociona els contes i llibres infantils i el món que els envolta.

Vulpellac celebrava aquest diumenge la primera edició de la Fira del Conte "Vet Aquí...", que organitzaven l'Escola Forallac, l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola i l'Ajuntament de Forallac. La fira, com les altres que es fan dedicades als contes treballa per difondre el gust per la lectura entre els petits i apropar les famílies a un gènere que té un gran valor educatiu. El contes estimulen la imaginació, la intel·ligència, la capacitat verbal, la concentració i enriqueixen el vocabulari. Des de l'escola ho tenien clar i van presentar la proposta de la fira a l'Ajuntament que ho va rebre amb molts bons ulls.

Fa 12 anys que es van iniciar les classes a l'Escola Forallac i ara ja s'ha pogut materialitzar la posada en marxa de la biblioteca, un dels objectius del centre. La voluntat dels organitzadors és consolidar i ampliar la fira.

Durant tot el diumenge hi ha haver venda de contes i llibres, jocs de fusta, tallers, il·lustradors, conta contes i una de les activitats amb més èxit, els espectacles que oferia la companyia Pengim Penjam. Tot plegat a més d'una arrossada popular que va exhaurir els tiquets per l'àpat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura