Arrenca el Flors i Violes amb una aposta destacada per les activitats nocturnes

Palafrugell

Data: 03/05/2019

Intervé: Gerard Ventura, director artístic Flors i Violes

Arrenca el Flors i Violes de Palafrugell amb una aposta destacada per la franja del vespre-nit, que s'omplirà d'activitats amb les estructures de llum i so com element principal.

L'organització ha treballat per allargar les activitats més enllà de l'horari diürn amb concerts a la Plaça de l'Església, un recorregut pel centre del poble a través d'instal·lacions lumíniques i espectacles lumínics i interactius.

El Flors i Violes arrenca aquest divendres amb un mapping al Centre Fraternal que commemora els 10 anys de l'esdeveniment.

El desè Flors i Violes, festa primaverenca que combina espais decorats, música, espectacles de carrer, gastronomia i disseny tindrà una cinquantena d'espais decorats per tot el poble. Poques hores abans del seu inici els responsables dels diferents espais ultimaven els detalls per tenir-ho tot a punt.

Pel que fa a la programació d'espectacles de música, dansa, circ, màgia o animació infantil hi haurà uns 150 actes al programa. Tots els detalls es poden trobar a l'app 'Palafrugell al mòbil'. Un altre dels serveis disponibles és el bus turístic Julivia que uneix tots els nuclis gratuïtament. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura