Les llums de Nadal ja brillen a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols ja ha encès les llums de Nadal. Els nens i nenes de la ciutat han estat els encarregats de fer-ho enmig d'un gran ambient de festa. La pluja no va frenar als ganxons i ganxones que van assistir a l'acte i van poder gaudir dels ritmes de Percussió Ganxona i una xocolata calenta. Ara que les llums ja s'han encès, a la ciutat començaran les activitats de Nadal. La primera d'elles: el mercat a la Rambla. 

Comença desembre i això significa que s'apropa Nadal. I a Sant Feliu de Guíxols, això ho saben. Amb aquesta encesa de les llums el municipi ganxó ha donat per començada la campanya nadalenca. Un acte que ha tingut als més petits de la ciutat com a protagonistes i que s'ha fet a dos indrets diferents. Primer es van encendre les llums a la Plaça Salvador Espriu i, a les 18h al Passeig Rius i Calvet. Amb aquesta encesa, la ciutat inicia les activitats nadalenques amb el mercat de Nadal el pròxim cap de setmana.

Aquest mateix divendres, amb les llums ja hi ha hagut festa. Els ritmes de Percussió Ganxona i la xocolata calenta han animat als veïns a veure les diferents llums. Aquestes es troben penjades sobre els carrers, també hi ha una bola de Nadal davant el Monestir i, com no podia ser d'una altra manera, un gran arbre.

Amb l'encesa, Sant Feliu inicia el compte enrere per la nit de Nadal amb la ciutat engalanada de dalt a baix.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura