Rosario porta la 'marcha' a Cap Roig

Palafrugell

Data: 04/08/2022

Rosario va tornar a il·luminar Cap Roig amb el concert del nou àlbum Te lo digo todo y no te digo na. Amb el seu flamenc i la seva vitalitat, la madrilenya va fer ballar des de la cadira els espectadors que van omplir totes les localitats, demostrant perquè és una de les figures més reclamades de la música castellana.

Energia i passió. Amb aquestes dues paraules es podria descriure el concert de Rosario al Festival de Cap Roig. La cantant madrilenya tornava a l'escenari de Calella de Palafrugell presentant el seu últim treball Te lo digo todo y no te digo na. Precisament va ser la cançó que dona nom al nou disc la que va donar el tret de sortida al concert, on també es van poder escoltar nous temes com Mariposas Blancas, acompanyades d'altres clàssics com Gloria a ti, Al son del tambor i No dudaría.

Un repertori acompanyat per les veus del públic que va exhaurir totes les localitats i va esdevenir una segona veu durant tota la nit. Al ritme de les guitarres, el flamenc es va apoderar dels jardins de Cap Roig, un espai que la mateixa Rosario defineix com a "casa seva" i va prometre que s'ho passarien d'allò més bé.

La barreja de rumba, reggae, flamenc, balades i pop és la fórmula màgica de la filla de la Faraona per continuar omplint escenaris i concerts. Amb més de 30 anys de carrera a les espatlles, Rosario va demostrar que continua generant la mateixa alegria i il·lusió allà on va. La madrilenya feia quatre anys que no trepitjava Calella de Palafrugell i va tornar amb la mateixa frescor que temps enrere.

Per acabar la nit, Rosario i el públic de Cap Roig van acomiadar-se al ritme de "Queremos Marcha", tot esperant tornar-se a trobar. Qui agafarà el relleu de la madrilenya serà el sabadellenc Sergio Dalma, el protagonista del concert solidari d'aquesta edició.

Fotografia: José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura