La Diverbeach 2023 reuneix 25 mil persones a la platja de Sant Antoni

Els seguidors del mític festival Diverbeach són fidels a l'esdeveniment que se celebra cada any a les acaballes d'estiu. De totes maneres, a mesura que passen les edicions, el número de públicaugmenta amb nous fans d'aquesta festa plena de colors, bon rotllo i somriures.

La gran festa d'estiu de la Costa Brava, la Diverbeach, organitzada per l'Orquestra Di-Versiones torna un any més acompanyada d'un gran èxit amb 25.000 assistents a la platja de Sant Antoni.

Aquesta xifra, doncs, va creixent a mesura que passen les edicions, i cada vegada bat el rècord de públic en comparació amb l'any anterior, amb espectadors que ja havien gaudit dels anteriors festivals, i gent nova que hi acudeix per primer cop, gràcies al renom que està agafant aquesta festivitat.

Aquesta vegada, però, el color estrella ha estat el taronja, i el nom de les samarretes: Diverpeach, fent referència a l'aspecte brillant i ataronjat del préssec. Així doncs, la gent ha deixat volar la imaginació a l'hora de crear els seus 'outfits' amb divertits complements i accessoris d'aquest color.

Per altra banda, l'Orquestra Di-versiones, va oferir un concert d'aquells tan seus, amb les versions més mítiques de la banda i amb les més actuals, que diverteixen tant a infants, pares com a avis. A més, els petits també van poder gaudir d'inflables aquàtics durant tota la tarda del Diverbeach.

Amb tot, el que va començar en 'petit comitè' i de forma molt modesta a la guingueta de Torre Valentina el 2014, ara s'ha convertit en una festa de somriures, colors i bon rotllo de final d'estiu a la Costa Brava, i en un esdeveniment multitudinari que va haver d'anar canviant d'ubicació, a causa de la grandària que ha anat agafant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura