Ja estan a la venda les entrades dels espectacles del Festival Cap Roig 2018

Palafrugell

Data: 05/03/2018

El Festival Cap Roig ja ha posat a la venda les entrades pels concerts d'aquest estiu. Entre els espectacles més cars hi ha els concerts dels internacionals Andrea Bocelli, Luís Miguel, Maná i Sting. Les entrades del concert del tenor italià que l'any passat va suspendre el concert a Calella quan tenia totes les entrades venudes, han sortit a la venda a partir de 260 euros, aquest és l'espectacle més car dels programats a Cap Roig, veure'l des de la llotja vip costa 375 euros. Si Bocelli tanca el festival el mexicà Luís Miguel és qui l'obrirà el 13 de juliol i les entrades per veure'l oscil·len dels 250 euros la més econòmica als 350 si és una butaca de la llotja vip. Un altre dels espectacles més cars és el de la banda mexicana Maná que actuarà a l'auditori dels Jardins de Cap Roig el dilluns 30 de juliol. Per veure'ls cal pagar com a mínim 200 euros. Sting torna el 21 de juliol a la Costa Brava després de 3 anys i les entrades es venen a partir de 150 euros

Altres internacionals que actuaran al festival són Bryan Ferry amb entrades a partir de 60 euros i James Blunt o Juanes, tots dos des de 50 euros. Els irlandesos Texas actuaran el 20 de juliol i les entrades surten a partir de 45 euros.

Dins del panorama musical espanyol hi ha les actuacions de Manolo García, Luz Casal, Rosario, Antonio Orozco o Jarabe de Palo, les entrades més barates per veure'ls costen entre 20 i 30 euros, el mateix que es pot pagar per veure els espectacles dels catalans Joan Dausà o Els Catarres.

Queden 4 mesos perquè el Festival de Cap Roig aixequi el teló en una edició amb rècord d'espectacles que arrencarà Luís Miguel el 13 de juliol i tancarà Andrea Bocelli el 22 d'agost, més de 6 setmanes de festival que un estiu més portaran fins a la Costa Brava Centre primeres figures del panorama musical internacional, estatal i català.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura