"Sense fi" de Torrent Pagès es pot visitar al Parc dels Estanys

"Sense fi" és la nova exposició de l'artista Carles Torrent Pagès que es pot visitar a cel obert al Parc dels Estanys de Platja d'Aro en el marc del cicle anual d'exposicions. Dissabte es va inaugurar amb un recorregut guiat a càrrec de l'artista. La dotzena de peces escultòriques de gran format estaran exposades fins al 12 de febrer del 2023.

Escultures de gran format com aquestes es poden descobrir en l'entorn del Parc dels Estanys de Platja d'Aro. Són una dotzena de peces escultòriques escollides amb molt de tacte que fan un repàs de les inquietuds formals i expressives de l'artista Carles Torrent Pagès. L'exposició porta per títol "Sense fi" i juga amb les transparències i els reflexes per trencar amb les convencions de la mirada.

Les peces són molt diverses i totes tenen un fil conductor que és causat pel títol de l'exposició "Sense fi". Un concepte, explica l'autor, que "remet a tot allò que no podem abastar amb la mirada i amb les nostres mans, allò que se'ns escapa i forma part de les nostres vides".
L'artista treballa amb elements de la natura per suggerir noves realitats com l'aigua, la fusta, el ferro, el suro o l'acer inoxidable. Una mostra que proposa un joc de simbolismes entre el món de l'espiritualitat, la introspecció i l'entorn natural.

L'exposició a cel obert es pot visitar cada dia fins al 12 de febrer de l'any 2023. Forma part del cicle anual d'exposicions i és la divuitena mostra consecutiva en aquest espai ja consolidat com a escenari expositiu a l'aire lliure. En aquest cas, l'actual mostra agafa el relleu a l'anterior de Josep Coll.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura