Les Nits de Jazz arriben a la Platja Gran de Platja d'Aro

Data: 07/07/2018

Els divendres d'estiu a Platja d'Aro ja llueixen la seva millor cara. La segona cita de les Nits de Jazz enguany ja va portar els espectacles a l'emplaçament de la Platja Gran i ja no es mouran d'allà fins a finals d'agost. L'encarregada de protagonitzar la nit va ser la veu de Myriam Swanson, que va estar acompanyada pel quartet Magnolia de piano, contrabaix, bateria i saxo.

Els centenars de persones assegudes a les butaques de la platja o dretes al Passeig van poder gaudir d'un repertori amb clàssics d’Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney. Cançons que acompanyen a la cantant Myriam Swanson des dels seus inicis i que ara comparteix amb músics brillants, en una proposta poderosa i que abraça un ampli espectre de la seva vessant més jazzística.

El proper espectacle de les Nits de Jazz tindrà lloc el divendres 13 de juliol i anirà a càrrec de Trumpet Attitude, un grup de trompetes que presenta originals combinats amb versions d’Aretha Franklin, Stevie Wonder o Ray Charles i estàndards de jazz passats pel filtre del groove i el funk. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura