Roger Torrent obrirà la lectura continuada de Pla amb possible presència de Puigdemont

Palafrugell

Data: 18/04/2018

Intervé: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell

El President del Parlament, Roger Torrent, obrirà la lectura continuada de Josep Pla la vigília de Sant Jordi a Palafrugell i també hi podrien participar el President de la Generalitat cessat pel 155, Carles Puigdemont, i els membres del seu govern a l'exili, Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig.

La lectura continuada de Josep Pla és un clàssic del Sant Jordi a Palafrugell que arriba enguany a la seva quinzena edició. Diferents lectors i lectores llegeixen durant tres minuts fragments de l'obra de l'escriptor empordanès. Enguany la lectura es farà diumenge de 10.00 a 14:00  i estarà il·lustrada amb dibuixos de Lluís Bruguera.

L'Ajuntament de Palafrugell va decidir canviar el dia de la lectura continuada per donar-li una nova dimensió i afavorir la participació de lectors i lectores i també la de persones rellevants del món de la política o la cultura.

Torrent obrirà la lectura i es busca que Puigdemont la tanqui

Precisament qui obrirà enguany la lectura continuada és la màxima autoritat de Catalunya en aquests moments, el President del Parlament Roger Torrent. L'Ajuntament treballa també perquè el President Puigdemont i el Govern de l'exili i sigui a través de videoconferència o d'un vídeo gravat, però és probable que no es confirmi fins a l'últim moment.

Si aquesta nova formulació de la lectura continuada funciona, es repetirà i potenciarà de cares a propers anys intentant  que vinguin pesos pesants del món cultural català, en especial lligats a la figura de Josep Pla.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura