Presenten la nova proposta cultural i gastronòmica 'Les tapes dels tapers'

Palafrugell

Data: 25/10/2018

INTERVÉ: Isaac Sabrià, xef del restaurant La Sala Gran

El Museu del Suro i el restaurant La Sala Gran es fusionen per oferir una nova proposta sota el nom "Les tapes dels tapers" que combinarà cultura, patrimoni i gastronomia. 

Aquesta proposta té com a principal objectiu oferir una experiència que permeti als assistents adquirir un millor coneixement del que ha suposat la indústria surera a Palafrugell i com la gastronomia ens arrela d’una forma global a l’entorn.

L’experiència de Les tapes dels tapers començarà amb una visita guiada al Museu del Suro per apropar el visitant a la “civilització” surera en la que es parlarà de l’íntima relació entre la gastronomia i les formes de vida dels treballadors de la manufactura i la indústria surera.

Seguidament al restaurant La Sala Gran de Llofriu es podrà gaudir d’una experiència culinària de la mà del xef Isaac Sabrià, amb el tast d’una selecció dels menjars de que gaudia la gent del territori. La selecció dels plats representa la cuina tradicional dels tapers com són el bacallà, peixopalo, suquet de gatets, arròs a l’estil empordanès o el mar i muntanya.

En l'acte de presentació d'aquesta nova campanya al mateix restaurant hi han participat l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer; el xef del restaurant La Sala Gran, Isaac Sabrià; i el director del Museu del Suro, Pep Espadalé.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura