La Nau Blau reobre un any després amb un intercanvi artístic entre Sant Feliu i Barcelona

Les obres de 18 pintors i escultors de Sant Feliu de Guíxols i del Poble Nou convergeixen a la nova exposició de la Nau Blau. Després d'un any amb les persianes baixades a causa de la pandèmia, l'espai d'art albergarà fins al pròxim 11 d'abril una diversitat d'estils, formes i tècniques fruit de l'intercanvi creatiu entre el municipi ganxó i Barcelona.

Diversitat de tècniques i estils
Entre les parets de la Nau Blau, l'espectador es capbussarà en una exposició multidisciplinària, adreçada a tots els gustos. Les obres beuen de l'expressionisme francès amb tocs mediterranis de Queralt Ruscalleda, de l'abstracció més acolorida de Xefo Guasch, de les reconegudes geometries de Manel Marzo o del joc de difuminats de Rosa Atzur. En total es mostren els treballs de 6 artistes del grup Estèsia (Barcelona) i 11 de La Nau Blau.

L'exposició de l'any passat es va cancel·lar
Encara que el confinament domiciliari aturà l'exposició del març del 2020 a la galeria Chez Xefo (Poble Nou), ara els 18 creadors han portat els seus projectes a Sant Feliu. La voluntat, segons afirmen els organitzadors, és teixir sinergies entre artistes i galeries d'orígens i trajectòries diverses.

L'intercanvi entre pintors i escultors ha donat com a fruit la mostra "Nau Blau - Estèsia", un punt de trobada d'estils i tècniques que captura la diversitat artística que actualment gaudeix Catalunya. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura