Palamós estrena el Cinema Lliure a la Platja

Data: 01/07/2019

Intervé: Juliana Spadano, Directora de Cinema Lliure a la platja

La Platja Gran de Palamós ha acollit la primera mostra de cinema independent del cicle Cinema Lliure a la Platja. Aquest projecte inclou projeccions a diferents platges de tot el litoral català, a ciutats com Barcelona, Badalona, El Prat i Mataró. La mostra pretén donar a conèixer pel·lícules de cinema independent que no ha tingut un gran èxit als festivals ni als cinemes comercials. 

La pel·lícula encarregada d'obrir el teló palamosí ha estat Bienvenida Montparnasse, de la directora Leónor Serraille. El film francès explica la història d'una noia que passa per una decepció amorosa, no té feina ni amics i decideix traslladar-se a París per començar una nova vida. 

Una de les particularitats de la mostra d'aquest any és el gran nombre de pel·lícules dirigides per directores. 

El 14 de juliol Palamós projectarà una altra pel·lícula. En aquesta ocasió, el film projectat serà "Kubo y las dos cuerdas mágicas", del director Travis Knight. La cinta s'immersa en el Japó fantàstic des de l'experiència d'un noi que ha convocat un esperit del passat per error i que  es veu obligat a enfrontar-se a déus i monstres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura