Culmina el festival Ítaca amb "Delafé y las flores" a Calella de Palafrugell

Palafrugell

Data: 04/07/2023

"Delafé y Las Flores" va tancar l'onzena edició del festival Ítaca a l'escenari de la Cantada d'Havaneres de Calella. S'ha fet una valoració molt positiva de l'edició, destacant la bona acollida de les mesures per a la sostenibilitat i les millores en confort del públic, els quals hi han assistit unes 15.000 persones.

Després de quatre mesos fent actuacions musicals en alguns dels espais més bonics de l'Empordà, diumenge passat el Festival ítaca, Cultura i Acció, va culminar la seva 11aedició amb un concert multitudinari, a Calella de Palafrugell. Seguint la línia de l'any passat, els protagonistes del recital van tornar a ser Delafé y Las Flores Azules, però aquesta vegada ho van fer acompanyats del mític grup d'haveneres Port Bo i el seu director, Fran Arnau, mostra la gratificació. 

El Festival va començar a principis d'abril i a partir d'aquí grans artistes amb molt de renom van visitar algunes de les places emblemàtiques de pobles com La Pera, Gualta i Corçà. 

Fran Arnau explica que han sigut un total de 15.000 les persones que han gaudit dels 15 concerts que s'han celebrat en espais íntims i han promugut l'esperit popular. A més, però, la organització assegura que s'ha seguit apostant per la sostenibilitat i està buscant mètodes perquè , de cares a l'any vinent, això segueixi sent així. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura