Di-versiones contemplen la possibilitat seriosa d'un estiu sense concerts de gran format

INTERVÉ: Albert Fort, cantant de l'Orquestra Di-versiones

A hores d'ara ja és més que probable que Imatges com aquestes de l'agost passat, amb milers i milers de persones omplint de color rosa la platja de Sant Antoni, no es repeteixin enguany. Es corresponen a la Diverbeach 2019 i els seus protagonistes, l'Orquestra Di-versiones, veuen amb preocupació com l'escenari d'un estiu sense macroconcerts ni festes majors ja és una possibilitat molt real

En el seu cas de moment ja han aplaçat, deixat en suspensió o cancel·lat concerts i esdeveniments fins al juny. Entre ells el Diverland, el seu propi festival que havia de tenir lloc els dies 22, 23 i 24 de maig a un càmping calongí i que han mogut al 16, 17 i 18 d'octubre. Les dates s'estan desplaçant, en general, fins a partir del setembre. Tot i això, tampoc no hi ha cap garantia al respecte. 

Encara que reconeixen que de les xarxes socials no se'n viu, aquests dies estan mirant de fer el confinament el més "di-vertit" possible. Concursos, jocs, reptes, gimcanes i cançons. Com el 'No tornaré a casa', un himne de la quarantena que ha superat ja les 50.000 visualitzacions entre totes les xarxes socials dels calongins. 

Anuncien, de fet, que al llarg dels propers dies publicaran un nou tema i que aquesta vegada comptaran amb la col·laboració d'altres artistes coneguts, a més de la participació dels seus seguidors més incondicionals. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura