Pepa Poch converteix el pis de dalt del Monestir en el seu 'atelier'

Intervenen: Pepa Poch, artista; Carles Motas, Alcalde; Pilar Giró, comissària - VÍDEO EN PROCÉS

Benvinguts i benvingudes a la festa de l'art. Un espai on res és el que sembla i on tot forma part d'un gran quadre en tranformació. L'artista Pepa Poch dota de vida pròpia el pis de dalt del Monestri en una exposició canviant i transgressora.

La mostra porta per títol 'L'atelier de Pepa Poch' i és l'aixovar on ella hi mostra el procés creatiu i també objectes propis i quotidians. Tan personal, que només li faltaria el seu llit.

Aposta ganxona per l'art

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa d'exemple aquesta mostra per demostrar la seva aposta per l'art i la cultura com elements identificatius de la ciutat. Una aposta que té el Thyssen com a bandera però que va més enllà de l'exposició de la Baronessa.

La particularitat d'aquesta proposta és que evolucionarà en el transcurs dels mesos en què serà visitable. Es tracta d'una espècie de conte que emula un taller artístic del segle XIX on els quadres dialoguen entre si.

L'atelier esdevè un espai per viure una experiència artística envolvent. Una trama d'exageració barroca que tteixeix una atmosfera d'equilibri clàssic de la qual n'emergeixen formes teatrals impossibles que només l'artista és capaç de presentar amb la màxima naturalitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura