Èxit de visitants durant el primer cap de setmana de la Festa de la Cervesa

INTERVÉ: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

Platja d'Aro ha superat amb èxit el primer cap de setmana d'Oktoberfest. Aquesta és la 32a edició de la Festa de la Cervesa al nucli platjarenc, una festa que dóna inici a la tardor i que s'allarga durant dos caps de setmana. Divendres s'inaugurava amb la tradicional punxada del barril i la cervesa ha rajat durant tot el cap de setmana.

La plaça del Mil·lenari s'ha transformat en aquest recinte firal i com si d'un envelat a l'aire lliure es tractés els visitants el gaudeixen bevent cervesa, tastant varietats nacionals i d'importació i combinant-ho amb alguna de les propostes gastronòmiques que s'hi ofereixen.

El menjar i el beure són bàsics però aquesta festa no s'entendria sense la programació musical que s'hi suma i que hi dóna la nota festiva que es mereix l'Oktoberfest de Platja d'Aro amb grups musicals, orquestres de versions, bandes d'ambientació i xarangues.

L'any passat hi van passar unes 30 mil persones i si el proper cap de setmana la meteorologia segueix acompanyant la festa la dada de visitants es podria repetir o fins i tot superar.

Platja d'Aro ho viu com una benvinguda a la tardor i una oportunitat per allargar la temporada turística després de la fuga de la gran massa de turistes.

Participen a la Festa de la Cervesa 7 locals de restauració i oci del poble que ofereixen una trentena de varietats de cervesa nacional i d'importació. Per cinquè any consecutiu també hi participen productors artesanals de cervesa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura