Hotel Cochambre en el cicle Fem Cultura Segura

INTERVÉ: Jordi Avinyó, Regidor de Festes de Santa Cristina d'Aro

L'ajuntament de Santa Cristina ha posat en marxa el cicle "Fem la Cultura Segura" amb una sèrie de concerts que van començar l'11 de setembre i s'allargaran fins al 26 d'aquest mateix mes. Durant aquestes dues setmanes s'estan celebrant els concerts que es van haver de suspendre durant aquest estiu marcat per la COVID-19. Aquest dissabte va tocar Hotel Cochambre al Camp de futbol de Santa Cristina, un dels grups que estava programat per la festa major d'aquest 2020. Ara faltarà el grup 'Yo suspendí EGB' que tocarà el divendres vinent i 'La Principal de la Bisbal' que ho farà el dissabte en el mateix camp de futbol del municipi.

Els concerts se celebren en un format reduït, en espais on és possible controlar l'aforament i prou amplis per respectar la distància de seguretat entre el públic. També es fa un control exhaustiu de les persones que assisteixen al concert i es pren la temperatura en el moment d'entrar al recinte. També desinfecció de mans i l'ús de mascareta que és obligatori durant tot l'espectacle.

D'aquesta manera, l'ajuntament de Santa Cristina aposta per la cultura segura per tal de donar suport al sector musical, un dels que més ha patit les restriccions de la COVID-19. El Regidor de festes del municipi, Jordi Avinyó, defensa que si es fa amb responsabilitat, és possible seguir gaudint de l'escena cultural.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura