L'Escola Pedralta organitza una subhasta d'obres d'art en un projecte transversal

L'Univers Cuixart ha entrat a l'Escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro en un projecte en el que l'alumnat fa tots els papers de l'auca d'una exposició pictòrica. Des de la creació, passant per la catalogació d'obres, el comissionar una exposició i finalment una subhasta.

Des de fa tres anys aquesta escola pública realitza un projecte d'emprenedoria que té la cultura com a eix. Hi participat tota l'escola i els diners recaptats amb la subhasta serviran per finançar el viatge fi de curs de l'alumnat de sisè.

Subhasta d'obres el 28 d'abril

Modest Cuixart ha estat l'escollit per vehicular tota l'exposició pictòrica i el seu fill, Joan Cuixart, participarà en la subhasta de les obres que han pintat els i les alumnes de  l'Escola. Les licitacions es faran el 28 d'abril a l'Espai Ridaura.

Les obres han estat exposades aquestes dies als passadissos de l'Escola i des d'aquest mateix divendres ho faran a l'Espai Cultural de La Caixa. Han estat els propis nens i nenes de sisè qui han inventariat totes les obres i les han empaquetat per dur-les a la nova exposició que s'ha inaugurat aquest mateix divendres amb la participació de l'Escola De Música. El projecte ha il·lusionat tant l'alumnat com el professorat que hi participa activament.

L'any passat la subhasta va recaptar un miler d'euros, enguany els diners recaptats serviran per finançar el viatge final de curs a Andorra.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura