Com s'ha viscut el "Sant Jordi d'estiu" a Palamós?

Palamós

Data: 23/07/2020

INTERVENEN: Maria Jubert, Can Romero / Laia Garroset, Punt de Flor

Dijous 23 de juliol: dia de Santa Brígida i una temperatura que supera els 30º C en diversos punts del Baix Empordà difícilment assolible durant el mes d'abril. Tot i això les llibreries i les floristeries de Catalunya han optat per recuperar el Sant Jordi que el confinament va fer deslluir

A Palamós una llibreria, Can Romero, ha posat la parada de bon matí i ha comprovat que eren varis els curiosos que s'acostaven a buscar el seu llibre. Molts dels títols a primera línia eren els que les editorials no van poden vendre massivament ara fa tres mesos i entre tots ells en destacava un, de recent estrena, 'M'explico', de Carles Puigdemont (La Campana, 2020). Els fets de l'octubre del 2017 explicats per l'aleshores president de la Generalitat demostraven des del minut 1 del dia que eren l'aposta guanyadora d'aquest Dia del llibre i la Rosa. 

Mentrestant les floristeries palamosines també han venut la rosa de Sant Jordi. Al municipi es van posar d'acord perquè cap d'elles en vengués durant la data tradicional però ara no han volgut desaprofitar aquesta nova cita. 

A Palamós la programació cultural de la Diada adaptada d'estiu s'ha completat amb l'exposició fotogràfica 'Roba un Poema' a la Biblioteca, l'Hora del Conte al passeig del Mar i l'entrega del Premi de Recerca Vila de Palamós 2019-20.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura