Hauser, Jamie Cullum, Paul Weller, Bad Gyal i Amaral actuaran aquest estiu a Porta Ferrada

Intervé: Albert Mallol, director artístic del festival 

El festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat la sortida a la venda d'entrades dels primers noms confirmats per 2020, a la que serà la seva edició número 58.

10/07 Paul Weller

Mr. John William Weller, més conegut com Paul Weller, és considerat una figura imprescindible de la música britànica. Fundador de The Jam i The Style Council, la seva trajectòria descriu una visió global de l’escena anglesa contemporània, des del moviment mod fins al brit pop, passant pels sons sofisticats i el neoclassicisme dels seus darrers treballs. Un mite debuta a Porta Ferrada.

11/07 Jamie Cullum

Després del seu triomf al 2017, Cullum torna a un dels seus escenaris preferits, l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, per oferir un des seus electrizants concerts. En el seus espectaculars shows, Cullum ens proposa un viatge musical iconoclasta a través de composicions pròpies, versions i improvisacions amb segell únic i genial. Qui ho ha vist alguna vegada, sens dubte, repeteix.        

18/07 Hauser (2Cellos)

El violoncel·lista Stjepan Hauser, membre de 2Cellos, presenta el seu gran projecte en solitari. En aquest nou espectacle en exclusiva a Espanya en el marc del nostre festival, Hauser, acompanyat d’una orquestra simfònica, interpretarà hits de la música clàssica amb partitures de Txaikovski Puccini, Albinoni, Bach, Mozart, Dvorak, Chopin… Una proposta que comparteix l’esperit i el virtuosisme de 2cellos.

08/08 Bad Gyal

Reina indiscutible del dancehall local i una de les noves figures més prominents a les denominades músiques urbanes -trap, reggaeton…-, Alba Farelo AKA Bad Gyal ha nascut per ser una estrella. L’artista de Vilassar de Mar debuta a Porta Ferrada amb el seu explosiu còctel de ritmes i feminitat que l’ha portat a triomfar davant de grans audiències, també fora de les nostres fronteres.

15/08 Amaral

El grup musical de Saragossa format per Eva Amaral i Juan Aguirre segueix mantenint el seu esperit independent i únic, entre el pop massiu i els arravataments alternatius. Ara, després d’exhaurir les entrades al Sant Jordi Club de Barcelona, tornen a Sant Feliu amb al seva gira Salto al Color.


Tots els concerts anunciats tindran lloc a l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols i són exclusius a Catalunya aquest estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura