Compte enrere per l'estrena dels Pastorets de Sant Feliu de Guíxols

Els pastorets de Sant Feliu de Guíxols es podran veure el 26, el 30 de desembre i l'1 de gener al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Hi participaran una vuitantena d'actors, actrius i tècnics, que a hores d'ara estan ultimant els darrers assajos.

Resten menys de dues setmanes per l'estrena dels Pastorets al Teatre Auditori Narcís Masferrer, a Sant Feliu de Guíxols. L'elenc, conformat per una setantena d'actors i actrius, reben a hores d'ara les últimes anotacions per part dels seus directors, la Roser Descayre, en Francesc Fargalló i la Cristina Carrión. 

En definitiva, fa 31 anys que l'Agrupació Teatral Benet Escriba ha pres les regnes de l'obra de temàtica religiosa al municipi. Els textos foren arranjats, en el seu moment, per Ramón Pàmies i Ricard Pelló i la música, en canvi, fou composta pels locals Josep Maria Vilà i Joan Ros. Actualment, també hi participen diverses associacions, sigui en l'acompanyament musical com en les danses.

La tradició dels pastorets a Sant Feliu de Guíxols ha propiciat que actors i actrius repeteixin al llarg de les temporades. A més, sobre l'escenari es poden veure un gran nombre de nens i nenes, erigint-se en el planter del teatre català.

L'obra al municipi s'escenificarà els dies 26 a les dotze del migdia i 30 de desembre a les nou de la nit, així com l'1 de gener a les sis de la tarda. El preu de l'entrada és de 8 euros, que aniran destinats als Pastorets Solidaris per a infants i adolescents amb cardiopatia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura