El Bàsquet Girona presenta el seu primer equip professional de 3x3 a Platja d'Aro

Data: 25/06/2020

INTERVÉ: Sergi Pino, jugador de l'equip 3x3 del Bàsquet Girona // Jaume Comas, coordinador de l'equip

El Bàsquet Girona ha presentat oficialment el seu nou equip de 3x3 sent pioner en aquesta modalitat. És el primer club professional que tindrà una pràctica de 3x3 a nivell estatal i serà coordinat per Jaume Comas, el seleccionador espanyol d'aquesta modalitat i organitzador del circuit català. L'equip estarà format per Nacho Martín, Sergi Pino i Àlex Llorca, que han estat presents a la presentació que s'ha fet aquest dijous dia 25 de juny a Platja d'Aro.

L'equip hauria d'haver començat a jugar a partir de l'1 de juny però per motius de les restriccions causades pel coronavirus han hagut d'endarrerir els tornejos. Encara no hi ha una data definida per iniciar els partits del circuit català però calculen que serà a finals de juliol i a primers d'agost per que fa al circuit estatal. A nivell internacional, el FIBA està previst per mitjants d'agost i l'equip s'hauria de guanyar la plaça. 

Sergi Pino, un dels tres jugodors de l'equip
decla

L'Ajuntament de Platja d'Aro ha donat suport a aquest projecte pioner i ha acollit la presentació de l'equip. L'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménez, recorda la tradició que històricament Platja d'Aro manté amb aquest esport i també ha fet referència al sentiment del club gironí com un orgull de tots els municipis que conformen la província de Girona.

La iniciativa d'aquest projecte per professionalitzar el 3x3 la va iniciar Marc Gasol, l'actual president del club, que de seguida va rebre el suport de la directiva per tirar endavant. L'objectiu és arribar a crear una lliga professional d'aquesta modalitat i des del Bàsquet Girona han informat que cada vegada hi ha més clubs interessats i que ja hi ha altres federacions que hi estan treballant. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports