200 valents desafien el fred amb la Travessia del Club Aquàtic Xaloc

Amb neoprè o sense, però amb motes ganes d'entrar a l'aigua. 200 nadadors van participar a la Travessia no a la Fred organitzada pel Club Aquàtic Xaloc, que suposava la primera activitat de l'entitat aquest 2022. Amb la sortida situada al passeig Rius i Calvet, la platja es va omplir de nadadors des de les deu del matí, que esperaven el moment d'entrar a l'aigua mentre es preparaven i es feien fotografies a la platja. Un ambient que demostrava que el que vol la prova és que els participants gaudeixin de la natació en aigües obertes, sense que aquesta sigui una competició.

La travessia oferia un recorregut de 1900 metres i la possibilitat que qui volgués el pogués allargar fins a 2600 metres i arribant fins a s'Adolitx, passant pel Freu. El bon ambient de la prova va estar acompanyat d'una temperatura agradable dins i fora l'aigua que va facilitar que a les onze, tots els nadadors es llancessin a l'aigua per començar el recorregut.

Aquest és un esdeveniment que guanya participants cada any i demostra la importància del Xaloc dins l'agenda esportiva del municipi ganxó.

Amb la Badia de Sant Feliu plena de nedadors, va quedar demostrat que la Travessia és una activitat molt esperada per tots els amants de la natació en aigües obertes, ja que el recorregut permet gaudir de la costa ganxona de manera segura.

Des del Xaloc es van mostrar satisfets amb l'èxit de la Travessia i ja comencen a pensar en el Triatló del mes de maig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports