Primera derrota de la temporada com a locals davant el Lleida (1-2)

Data: 21/12/2020

INTERVENEN: Xevi Garcia i Albert Folguera, entrenadors del CH Palafrugell i del CE Lleida Llista Blava

El Palafrugell s'acomiada del 2020 amb una ajustada derrota d'1 a 2 davant la visita del Lleida Llista Blava, en un partit en que tot i no puntuar, els blanc-i-negres van anar a buscar el gol fins a l'últim sospir i els va deixar amb sensacions positives.

Els d'Albert Folguera es van avançar al marcador amb aquest gol d'Oriol Vives al minut 6. Deu minuts més tard Vives aconseguia el doblet, allunyant els visitants a l'electrònic. Era Marc Figa qui, segons més tard, i després d'aquesta assistència de Mikel Abeal, retallava distàncies (1-2). A un minut de finalitzar la primera meitat, Figa va tenir una nova ocasió en forma de penal, que va aturar Martí Serra.

I si la primera meitat Linu va encaixar dos gols i Martí Serra, un, en tota la segona meitat no es va cantar cap gol més. Tot i que ambdós equips van tenir diverses ocasions, no van aconseguir fer pujar els gols al marcador. Resultat final doncs, d'1-2 favorable als lleidatans.

Malgrat la derrota, el tècnic palafrugellenc Xevi Garcia marxa satisfet amb els seus jugadors, que, tal i com havia marcat com a objectiu aquesta setmana, van lluitar els 50 minuts sense abaixar el cap.

Finalitzada l'última jornada d'OKLliga de l'any 2020, una jornada en la qual només s'ha vist una victòria local, del Voltregà, la classificació queda així: l'encapçalen el Liceo, Barça, Reus i Lleida. El Palafrugell se situa 11è amb els mateixos punts que l'Igualada, que és dotzè, a un punt del Taradell i dos del Calafell. Pel que fa a la part baixa de la taula, ocupen les últimes 4 places el Vendrell, Lloret, Mataró i Vic.

La pròxima jornada tindrà lloc el dissabte 9 de gener, passat les festes de Nadal.