Marxen a les vacances de Nadal tercers a la classificació

El Corredor Mató CH Palafrugell tanca l'any 2022 amb les millors condicions, enllaçant quatre victòries consecutives -contra l'Alameda, el Sant Feliu, l'Espanyol i el Tordera- que els fan marxar a les vacances de Nadal en tercera posició a la taula.

Aquesta setmana passada el Palafrugell ha escalat de la setena a la tercera posició, després d'haver guanyat per 5 a 0 a l'Espanyol el passat dimarts i d'haver superat al Tordera per 4 a 0 aquest diumenge. Amb aquest resultat van aconseguir el repte que s'havien marcat: tornar a sumar tres punts i tornar a deixar la porteria a zero.

Al llarg de la primera meitat no va pujar cap gol al marcador. El més destacat de la primera meitat va ser la falta directa que va xutar Eloi Matas al minut 13 després d'una targeta blava al capità, Marc Figa. Xevi Arcas va aturar el xut.

Va ser a la segona meitat quan el Palafrugell ja va agafar distància des del primer minut amb un encert de Figa. Dos minuts més tard Adrián Candamio va fer el 2 a 0 i al minut onze de la segona part Gerard Pujol va marcar el 3 a 0 de falta directa fruit de la desena falta del Tordera. Tot seguit va ser el Palafrugell el que va fer la desena falta. En aquesta ocasió l'encarregat de llançar-la va ser Marc Calvache, que tampoc va tenir sort davant d'Arcas. El porter local va tornar a aturar el xut. Quan faltaven quatre minuts per acabar el partit, el xilè Felipe Castro va sentenciar el duel fent el 4 a 0.

Aquest ha estat l'última jornada de l'any al Grup Sud de l'OK Lliga Plata. Ara els toca descansar per tornar a les pistes el 14 de gener. En el cas del Palafrugell, serà quan visitaran la pista de l'Alcobendas, a Madrid.