L'Entrebancada 2019 no es farà durant les Setmanes Joves i no té data

Palafrugell

Data: 07/01/2019

La cinquena edició de L'Entrebancada, la cursa popular d'obstacles organitzada fins ara pel Club Atlètic Palafrugell, no té data. La direcció de l'esdeveniment ha anunciat que de moment no se celebrarà durant les Setmanes Joves del municipi, al voltant de Setmana Santa. 

S'ha cregut oportú realitzar un canvi en aquest aspecte ja que les edicions anteriors coincidien amb una època d'alta ocupació i es considera que això havia comportat dificultats en les tasques d'organització i desenvolupament de la prova, a més de que coincidia amb una oferta molt extensa d'esdeveniments esportius i culturals. 

Per tot això, L'Entrebancada es desvincula de les Setmanes Joves, un marc d'activitats organitzades per les entitats juvenils amb la finalitat de poder participar a les barraques de la Festa Major. Ara no hi ha nova data, tot i que asseguren que es farà, però més endavant. 

L'Entrebancada s'havia convertit durant els darrers quatre anys en una prova referent de les curses d'obstacles a les comarques gironines: l'any passat va comptar amb més de 700 inscrits

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports