Palafrugell i Caldes valoren positivament l'empat 3-3

Data: 27/10/2019

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador de Corredor Mató Palafrugell; i Eduard Candami, entrenador CH Caldes

El Corredor Mató Palafrugell torna a sumar un punt a domicili després d'empatar a tres amb el Recam Làser Caldes en el partit corresponent a la 6a jornada de l'OK Lliga. D'aquesta manera es manté sòlid a casa. Els baix empordanesos han guanyat un partit i n'han empatat dos davant de la seva afició.

Ferran García va obrir l'electrònic al minut 9 amb un gol de falta directa després que l'àrbitre xiulés una blava a Álvaro Giménez. El marcador quedaria intacte tota la primer meitat.

Ja al segon temps Marcos Blanque aconseguia igualar el marcador 1-1 (34'). Els de Xevi Garcia responien a aquest empat anotant dos gols consecutius en menys d'un minut de Borja Ramon (40') i Sergi Canet (41'), que avançarien el marcador a un 3-1 favorable als palafrugellencs.

Cristian Rodríguez seria l'heroi del conjunt calderí anotant els dos gols que empatarien a tres als de Palafrugell, l'últim quan falta menys d'un minut per finalitzar el duel.

Els entrenadors dels dos conjunts valoren aquest empat positivament.

Aquest punt manté al Corredor Mató Palafrugell a la part alta de la taula, ocupant la 4a posició per darrere del Liceo, Igualada i Barça. Ara, com defineix Xevi Garcia, els ve el "Tourmalet". En les properes jornades s'enfrontaran al Reus, Barça i Noia.