L'Open Water Series de Platja d'Aro espera rebre uns 150 participants

L'Open Water Series de Platja d'Aro espera rebre uns 150 participants. Aquesta segona edició se celebrarà el 2 de setembre. La competició d'aigües obertes enguany inclou quatre modalitats, de 1.500, 3.000 i 6.000 metres i una de 500 metres perquè els més petits o novells també hi puguin participar.

Els amants de la natació i especialment de la competició en aigües obertes tenen una cita aquest 2 de setembre a la Costa Brava. Les Open Water Series es traslladen a Platja d'Aro per oferir una experiència gaudint d'aquesta disciplina al mar.

Enguany han avançat la competició per atraure a més participants i no coincidir amb altres esdeveniments. De fet, s'han doblat les inscripcions i es preveu uns 150 inscrits. Hi participaran 25 clubs i els nedadors són de 8 nacionalitats diferents i de 7 províncies d'arreu de l'Estat espanyol. Està previst que hi participin esportistes d'elit com Guillem Pujol, Aleix Planas, Zoe Werling i Judith Navarro.

Enguany hi ha quatre opcions de participació. La cursa de 6.000 metres sortirà des de la platja Es Monestri a Sant Antoni de Calonge. La de 3.000 metres des de Cala Cristus a Platja d'Aro i la de 1.500 metres des de Cala Rovira. La cursa nova és la de 500 metres pels més joves i els que volen provar aquesta modalitat de natació. La sortida serà des de la Platja Gran de Platja d'Aro.

Des de l'Ajuntament, refermen el compromís amb l'esport i amb aquest esdeveniment.

Les inscripcions estan obertes fins diumenge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports