Roger Tomàs, Virgínia Guillermo i Elba Martínez vencen a la regata Vila de Palamós

Palamós

Data: 28/10/2019

Intervé: Anna Cuixart, directora administrativa del Club Nàutic Costa Brava

Amb un sol de bandera i les nits fredes que han fet últimament, la 28ena edició de la regata Vila de Palamós es va disputar amb facilitat gràcies a l'entrada de vent. Un total de 120 inscrits van formar part d'una competició solidària on  es recapten aliments per Càritas Palamós durant els dies de la regata. Les tres categories que s'han disputat han estat l'Europe, el làser-radial i la juvenil 4.7, totes tres classificatòries pel circuit català.

A la categoria Europe el guanyador va ser Roger Tomàs del Club Nàutic el Masnou, mentre que a la categoria de làser radial la vencedora va ser Virgínia Guillermo del Club Nàutic Garraf. A la categoria juvenil Elba Martínez del Club Nàutic Salou es va alçar amb la victòria. El recorregut va ser el marcat per la Federació Catalana de Vela. Els regatistes participants eren tots de Catalunya, excepte un belga i un francès.