Nova derrota a casa del Bisbal Bàsquet contra el Joventut Badalona

INTERVÉ:  César Saura, entrenador del Joventud Badalona // Cesc Senpau, entrenador del Bisbal Bàsquet

Derrota a casa del Sòl Gironès-Bisbal Bàsquet davant del Joventut Badalona per 70 a 88. Tot i el domini dels bisbalencs en la primera part, on el conjunt visitant ha arribat a estar 9 punts per sota, els homes de Cèsar Saura han sortit amb força els darrers dos quarts que han acabat condemnat a la derrota els bisbalencs.

Dades de la segona part com el 58% d'encert en els triples, 7 de 12, o les múltiples ocasions de tir lliure per part dels jugadors de la Penya (37), demostren que els badalonins han pres el domini total que els quedava de partit.

Els baix-empordanesos han perdut els dos partits que han jugat com a locals aquesta temporada.