Obertes les preinscripcions on-line per fer la travessa s’Eixugador-Aiguafreda de Begur

Obertes les preinscripcions on-line per fer la travessa s’Eixugador-Aiguafreda de Begur
Begur

Data: 10/07/2019

Els nedadors participants a la XXI edició de la travessa de natació popular de s’Eixugador a Aiguafreda de Begur, que tindrà lloc el diumenge 21 de juliol, poden fer, per primera vegada, la seva preincripció on-line, si bé el pagament, que és de 8 euros, s’haurà de fer el dia de la prova al punt de trobada.

Com l’any passat, la recaptació de la prova de natació es destinarà tota ella a favor de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. L’any passat van participar un total de 300 nedadors, on l’única condició de l’organització, que és l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, és que tinguin com a mínim 12 anys.

La prova marítima es concreta en cobrir la distància entre les dues cales begurenques, que es troben, aproximadament, a uns 1.000 metres. La prova s’iniciarà a les 9 del matí amb la inscripció dels participants a la cala d’Aiguafreda. I mitja hora més tard, els participants, amb embarcacions o a peu passant pel camí de ronda, aniran al punt de sortida. La sortida es preveu a les deu del matí. L’any passat, la guanyadora de la prova va ser Estel Galo, del CN Granollers, amb un temps de 9’ i 18’’.

Hi ha set categories, segons l’edat, per cada gènere. Cada categoria compte amb premis per als tres primers classificats. A més, hi ha un premi per al guanyador absolut i premis per al nedador i la nedadora més veterans. En acabar la prova, tots els participants seran agraciats amb un esmorzar i una samarreta.

La travessa de natació va néixer l’any 1999 com alternativa a la cursa de Sant Pere.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports