Derrota per la mínima contra el Reus Deportiu (4-3)

Palafrugell

Data: 27/09/2021

INTERVENEN: Romà Bancells, jugador del Corredor Mató CH Palafrugell // Raúl Marín, jugador del Reus Deportiu Virginias

Derrota per la mínima del Corredor Mató Palafrugell en la seva visita al Reus Deportiu Virginias d'aquest diumenge, en el partit corresponent a la segona jornada de la Parlem OK Lliga.

Amb el resultat final de 4 a 3 i una jugada polèmica amb possible gol palafrugellenc al final de l'enfrontament, el Palafrugell marxa de Reus sense puntuar però amb la satisfacció d'haver competit els 50 minuts, haver tingut opcions fins al final i gairebé empatar el partit.

Els golejadors del duel van ser el màxim anotador del Palafrugell, Sergi Canet - amb doblet -, i Caco Ceschin - amb una meravella de falta directa -. Per part del Reus, Raúl Marín amb pòquer de gols, - 3 a bola aturada-.

Canet va ser qui a obrir la llauna al minut 5 de partit posant per davant als blanc-i-negres al marcador durant els següents 11 minuts amb una jugada conjunta amb Romà Bancells i Caco Ceschin. Al minut 16, Marín va anotar de penal l'1-1 amb el que van marxar al descans.

A la represa el mateix Marín va avançar al Reus amb dos gols als minuts 30 i 34, el segon, de nou, de penal.

Amb la desena falta del Reus, Caco Ceshcin va retallar distàncies marcant el 3 a 2 de falta directa amb el que ha estat un dels gols destacats de la jornada a la categoria.

Al minut 38, Raul Marín va fer el seu quart gol de la tarda, també de falta directa, i Canet va anotar el seu segon gol, de penal. Aquests dos encerts van sentenciar el partit amb el 4 a 3 final.

Aquest resultat situa els baix-empordanesos en novena posició. En el pròxim enfrontament, que tindrà lloc dissabte al vespre, rebran a casa un Martinelia Manlleu que ha guanyat els dos primers partits de la temporada.