'La Clàssica' de la Vall d'Aro Run Series acull 105 participants

La cursa de muntanya per camins i corriols anomenada La Clàssica va posar punt final a la Vall d’Aro Run Series. Els capdavanters d’aquesta prova, que va transcórrer al llarg de 15,2 quilòmetres i 450 metres de desnivell positiu, foren Roberto Sancho i Paula Fabregat.

La Clàssica es va celebrar aquest diumenge a Platja d’Aro i va acollir 105 corredors i corredores. En la categoria masculina els premiats van ser Roberto Sancho, que va acabar la prova en un temps rècord d’1 hora, 3 minuts i 32 segons, seguit de molt a prop per Jordi Baixés. El tercer classificat va ser Lluís Barbé amb una marca d’1 hora, 5 minuts i 5 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, Paula Fabregat es va coronar amb un temps d’1 hora, 16 minuts i 30 segons. La van seguir amb un marge de 5 minuts, Jenny Arasil i Silvia Roca.

La prova combina el terreny muntanyós amb un tram final més planer. L’objectiu del canvi és que els participants agafin velocitat, alhora que les cames descansen dels desnivells. La Clàssica, que es pot fer tan corrent com caminant, és perfecta pels esportistes que es volen iniciar en les distàncies mitges, passant dels 10 als 20 quilòmetres.

La Vall d’Aro Run Series d’enguany va començar el 29 d’agost amb la competició La Nocturna, que tal com indica el seu nou es realitza de nit. El 6 de setembre la va seguir La Lineal, la cursa a contrarellotge que transcorre pel camí de ronda de s’Agaró. La competició la va coronar aquest cap de setmana La Clàssica, on 105 participants van tancar la Vall d’Aro Run Series 2020.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports