La 24a Retro Motor de Platja d’Aro porta una cinquantena d’expositors

El món del motor va tenir un ull posat a Platja d'Aro aquest dissabte, amb la 24a edició de la Retro Motor Platja d'Aro-Memorial Ralf Kosidlo. Aquesta és la gran cita pel Clàssic Motor Club Vall d'Aro i va reunir 50 expositors d'arreu de Catalunya i el sud de França. Una fira que va captar l'atenció del públic, que va passejar entre les parades i fotografiar-se amb els cotxes clàssics.

Motors i cotxes clàssics van ser els elements principals de la 24a edició de la Retro Motor Platja d'Aro-Ralf Kosidlo. L'esdeveniment va portar al municipi una cinquantena d'expositors que anaven des de parades de motors i peces per a vehicles, passant per peces de roba i acabant amb la venda de cotxes de diferents mides. Les previsions de pluja no van espantar ni a l'organització ni visitants en una fira que va atraure curiosos durant tot el dia que van passejar-se entre els diferents paradistes.

Un dels grans atractius del Retro Motor són els cotxes clàssics que queden aparcats al costat del recinte, fent que la fira combini les diverses parades amb una exposició improvisada de vehicles.

Uns cotxes i motos clàssics que van ser objecte de fotografies i mirades del públic. La fira és el gran esdeveniment del Clàssic Motor Club Vall d'Aro i les seves vint-i-quatre edicions fan que sigui una de les més importants a nivell de Catalunya. Atrau expositors de tot el territori català i el sud de França, alguns dels quals no és la primera vegada que venen a Platja d'Aro.

L'objectiu de l'entitat és que la Retro Motor es mantingui de cara el futur, aconseguint que el que va començar sent una petita fira, sigui una cita imprescindible dins el món del motor.

El Clàssic Motor Club Vall d'Aro va néixer l'any 1997 i dels cinc socis fundadors n'ha passat a tenir més de 200. La Retro Motor-Memorial Ralf Kosidlo és el gran esdeveniment del club, cosa que fa que bolquin tots els esforços per poder-la celebrar i continuar captant l'atenció del visitant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports