Canvi de líders en gairebé totes les classes a la tercera jornada de la Christmas Race

Canvi de líders en gairebé totes les classes a la tercera jornada de la Christmas Race
Palamós

Data: 21/12/2018

El vent ha tornat a bufar amb ganes a la tercera jornada de la Christmas Race, de manera que la badia de Palamós ha estat un espectacle amb vents que han arribat als 20 nusos. Aquest fet ha regalat una nova jornada espectacular on no hi han faltat les bolcades a causa del fort onatge i vents del sud-oest, que han complicat la navegació a més d'un. Com a conseqüència totes les classes han viscut un canvi en el lideratge.

Finn Milan Vujasinovic ha desbancat Joan Cardona del liderat en Finn; en 470 dominen els italians Matteo Capurro i Matteo Puppo, sent els únics que mantenen el primer lloc; en 420 ho fan les alemanyes Sophie Steinlein i Jonas Royla; en Làser Radial Standard el britànic Joseph Mullan; en Radial Femení la croata Elena Vorobeva; i en Home l'austríac Pirmin Sablatnig.

Per a aquest dissabte, última jornada de la 43 Palamós Christmas Race, estan previstes tres mànegues en totes les classes. L'única que comptarà amb flota Or i que lluitarà pel podi i Plata serà el 420, la resta seguiran en format flota.

Fotografia: ​Alfred Farré

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports