El Palafrugell pateix la primera derrota del 2021 a Igualada (4-2)

Data: 10/01/2021

Primera derrota del 2021. El CH Palafrugell va caure per un 4 a 2 aquest dissabte a Les Comes, davant un Igualada va saber jugar les seves cartes aprofitant ja les dues primeres ocasions del partit. De la mateixa manera que l'Igualada marcava en els primers segons, el Palafrugell ho feia també als últims.

Dos gols en contra en les dues primeres jugades del partit. Així començaven el duel els palafrugellencs. El jove i màxim golejador del conjunt igualadí, Bernat Yeste, obria així la llauna al segon dotze de partit. Era Sergi Pla qui, amb pocs segons més de diferència, anotava el segon dels locals. Dos errors en defensa que perjudicarien els de Xevi Garcia durant la resta de partit. Aquests dos gols matiners al primer minut de joc, serien els mateixos amb els quals marxarien al descans, amb el 2-0 a l'electrònic favorable als de Cesc Linares, que també van tenir ocasió de fer el tercer amb un xut de falta directa de Yeste després que Xavier Aldrich veiés una targeta blava. Linu va aconseguir aturar el xut. Pel que fa a faltes, durant la primera meitat, 6 per part de l'Igualada, 3 del Palafrugell.

A la represa els visitants van sortir al terreny de joc amb més intensitat. El primer gol palafrugellenc va arribar arran de la desena falta comesa pels locals, amb una falta directa de Caco que Elagi Deitg no va poder aturar.

Acció i reacció, després del gol visitant, Yeste va marcar nou el que era el 3 a 1. Roger Bars al minut 48 anotava l'últim gol igualadí.

Quan faltaven dos segons de partit, Marc Figa va transformar un penal en el segon gol del Palafrugell, deixant el resultat final de 4 a 2 al marcador.
Malgrat la derrota, el Palafrugell segueix ocupant la desena plaça amb els mateixos tretze punts que el Calafell i ara, l'Igualada, que són onzens i dotzens.

El pròxim partit serà aquest dimecres, quan rebran a casa al Lloret. El de dissabte contra el Calafell s'ha tornat a ajornar, per motius relacionats amb la Covid-19 a l'equip de Pere Varias.

NOTÍCIES RELACIONADES

Els blanc-i-negres visiten l'Igualada sense temps per descansar entre partits (08/01/2021)