La Puja i Baixa de Begur reuneix a 1.500 participants

Begur

Data: 02/07/2018

Intervé: Juanmi Rodríguez, Els Perduts de Begur

La marxa popular Puja i Baixa de Begur no para de créixer. Aquest any, amb la seva novena edició, van ser 1.500 les persones participants que van matinar i van exigir un important esforç a les seves cames en un recorregut de 14 quilòmetres amb molt desnivell acumulat. 

Enguany la política dels organitzadors, el Club Excursionista Els Perduts, va ser la de només permetre les inscripcions online i estalviar-se-les a la sortida abans de començar la cursa. La resposta de la gent, tot un èxit de participació que va fer que a l'hora d'arrencar s'haguessin esgotat totes les places. 

Com sempre, l'organització va voler deixar clar que la Puja i Baixa és una marxa popular i que tant els que van a caminar com els van a córrer han de saber conviure en un mateix espai, encara que a vegades el camí sigui estret i complicat. 

El circuit de la novena Puja i Baixa era circular amb sortida i arribada a la Plaça de la Vila de Begur. El recorregut portava fins a punts emblemàtics del paisatge begurenc, com Sa Riera o Sa Tuna.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports