El Bisbal s'imposa al Vic en un partit d'infart en l'estrena de la Lliga Catalana EBA

La Bisbal d'Empordà

Data: 20/09/2020

Exitosa estrena del Sol Gironès Bisbal Bàsquet a la Lliga Catalana EBA. El jugador Dídac Poch va anotar a menys de dos segons del final del partit atorgant-los la victòria als de Cesc Senpau envers el Vic amb un resultat de 72 a 70.

Partit d’infart aquest cap de setmana al pavelló de la Bisbal de l’Empordà on l’equip del municipi s’estrenava per primera vegada a la Lliga Catalana EBA. Els jugadors de Cesc Senpau van començar a una distància notable del seu rival, el Vic, que va aprofitar les dues primeres parts per agafar avantatge. Els locals, però es van anar refent i van aconseguir guanyar solvència en atac. Això els va permetre situar-se  més a prop i donar la volta al marcador amb un frec a frec durant la tercera  i quarta part.

Tan just va ser tot plegat que el partit es va sentenciar literalment quan quedaven menys de dos segons, quan el Bisbal va aprofitar la darrera jugada perquè Dídac Poch poses punt i final a la trobada amb un  triomf. Unes primeres pinzellades d’un joc que anirà per la mateixa línia els pròxims partits.

Pel que fa als rivals, conscients de les punts dèbils que cal treballar, però contents per tornar a la feina després de sis mesos de parada. Això sí, amb dificultats afegides.

Pel que fa a l’ambient, unes 180 persones van poder assistir físicament al partit, la xifra màxima que permetia l’aforament a causa de la pandèmia del coronavirus.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports