Begur ha tornat a ser seu del MICFootball un any més

Begur

Data: 02/04/2024

Aquesta Setmana Santa el MICFootball ha celebrat la seva 22a edició omplint les comarques gironines d'equips, jugadors i jugadores i partits. S'ha celebrat en una cinquantena de camps, i nosaltres ens vam apropar al de Begur per veure quin ambient s'hi respirava.

El camp de futbol de Begur ha estat un dels 56 camps de comarques gironines que han acollit alguns dels 1.012 partits que s'han disputat en la 22a edició del MIC Football. D'aquests més de mil partits, Begur n'ha acollit una vintena, a més de les semifinals i finals de consolació. Enguany nous municipis s'han sumat a la festa del futbol base, però Begur precisament en forma part des dels inicis. 

A banda de gaudir dels enfrontaments que s'hi han disputat, la FE Begur també ha tingut dos equips disputant el campionat. Una gran experiència que permet als begurencs enfrontar-se a jugadors que poden acabar sent professionals. L'any passat, per exemple, un dels jugadors del Barça que va disputar la competició va ser Pau Cubarsí.

A banda del gran ambient que s'ha respirat al camp de futbol de Begur, i de tots els esportistes, equips tècnics i aficions que hi han fet pas, el MIC també ha aportat un elevat nombre de visitants que han aprofitat la cita esportiva per conèixer el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports