Victòria contundent del Palamós per començar la lliga

Palamós

Data: 04/10/2021

Victòria contundent del Palamós per estrenar la lliga. Els homes de Mario Fernández van endussar un 4-1 al filial del Llagostera en un partit en què tot va sortir bé.

Adri Salas ja va obrir la llauna al minut 4 després d'una bona centrada de Gerard Mercader. A partir d'aquí domini del Degà que va ampliar el marcador al minut 22 obra de Mercader amb un potent xut des de dins l'àrea. Pocs minuts més tard, al 38 Jairo va sentenciar amb el 3-0.  Abans d'anar a la segona part el Llagostera va intentar posar la por al cos dels palamosins amb gol de Badd El Amarani, quan passaven 2 minuts del temps reglamentari.
A la represa el Palamós no es va deixar sorprendre i va mantenir la tònica dominadora de la primera part. El bon joc local va tenir premi amb el gol d'Ayoub al minut 75 després d'una bona assistència d'Alaminos

Els llagosterencs van marxar del Municipal resignats amb la mala entrada de l'equip mentre que els palamosins van sortir satisfets, però autocrítics.

El proper partit del Palamós es jugarà el proper diumenge a les 17:30h davant La Jonquera.