El CH Palafrugell anuncia novetats a la plantilla per la nova temporada a OK Lliga

Palafrugell

Data: 24/05/2020

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

Després d'assegurar la seva permanència a OK Lliga, el CH Palafrugell comença a moure fils a la plantilla. Per afrontar el curs a la màxima categoria estatal d'hoquei patins, el cos tècnic de Xevi Garcia ha anunciat, per ara, tres baixes i dues incorporacions.

BAIXES

Per una banda, el club ha anunciat que no renova al porter Joel Palacín. Tampoc a Pol Vives, jugador que ha format part del club sis temporades i, entre elles, ha viscut els dos ascensos de la història del Palafrugell a OK Lliga. La temporada passada va patir una lesió al canell que no li va permetre competir durant gairebé tres mesos. A qui no veure'm en cap pista aquesta temporada vinent és a Rubén Ruiz, que amb 25 anys ha decidit penjar els patins.


FITXATGES

El club ha tancat el fitxatge del palafrugellenc Eduard Viella, que reforçarà el bloc de jugadors renovats de la temporada passada. El jugador, que es va formar a l'equip baix empordanès, 'torna a casa' després de dues temporades militant al CP Jonquerenc. Jordi Pinasch, amb experiència a primera catalana i provinent del Cassà, serà qui cobreixi la baixa de Machu. Anys enrere amb altres categories ja havia sigut porter del Palafrugell.

El CH Palafrugell seguirà perfilant la planificació esportiva de la temporada vinent les pròximes setmanes. Aquest dilluns vinent anunciaran un tercer fitxatge. 


RENOVACIONS

En les últimes setmanes club ha signat la continuïtat de Marcel Luzon, Marc Figa, Sergi Canet, Xavier Aldrich, Borja Ramon i Mikel Abeal.

Marcel Luzón, conegut com a Linu i capità del CH Palafrugell, defensarà per cinquena temporada la porteria.

Marc Figa va arribar al club la temporada passada provinent del Tordera i va ser el segon golejador de l'equip amb 11 encerts.

Aquest també serà el segon any al club de Sergi Canet, el gironí va finalitzar la temporada amb 9 gols.

Xavier Aldrich, jugador de la casa i que després d'estar a diversos equips va tornar la temporada 2016/2017, encara la seva 5a temporada consecutiva al club.

Borja Ramon vestirà un any més la samarreta del Palafrugell, ho fa des de la temporada 2017/2018.

Per últim, el gallec Mikel Abeal, jugador que a arribar a mitjans de temporada, també ha segellat la seva continuïtat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports