Derrota per 4 a 6 davant la visita del Noia Freixenet

Data: 15/03/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell // Ferran López, entrenador CE Noia Freixenet // Joan Gelmà, jugador del CH Palafrugell

Derrota del CH Palafrugell davant la visita del Noia Freixenet d'aquest dissabte. El partit,  corresponent a la 23a jornada d'OK LLiga, va finalitzar amb un 4 a 6.

Els de Sant Sadurní d'Anoia es van avançar al marcador al minut 8 amb una jugada entre Aleix Esteller i Pol Manrubia, jugador que va inaugurar el marcador.

Al minut 14 Sergi Canet va veure una blava. Roc Pujadas, però, no va aconseguir transformar la directa. Qui si ho va fer, al mateix minut, va ser Borja Ramon, després d'una blava a Adrià Ballart, posant l'empat a 1 a l'electrònic. I de nou al minut 14, un gol de Xavi Costa tornava a avançar el Noia.
La desena falta dels visitants va arribar al minut 19, i amb aquesta Borja Ramon va tornar a empatar el partit.

Sergi Canet, anotant el seu 20è gol de la temporada, va aconseguir capgirar el marcador i que el Palafrugell marxés al descans per davant amb un 3 a 2.

A la represa Caco Ceschin va veure la 4a blava de la temporada, per la qual cosa la jornada vinent no podrà jugar contra el Girona CH. Pol Manrubia no va transformar la directa. Segons més tard Xavi Costa va empatar el partit de nou (3-3) amb el seu segon gol de la nit, seguit d'un també segon gol de Manrubia que tornava a avançar els de Ferran López per un 3 a 4. Acte seguit, el Noia va arribar a la quinzena falta. En aquesta ocasió el xut de Borja va anar al pal.

El capità dels de la Capital del Cava va ser qui va fer el 5è, i Joan Gelmà va retallar distàncies amb el seu primer gol amb la samarreta blanc i negra (4 a 5)

I a cinc minuts del final i amb un marcador amb un 4 a 5, penal pel Noia. Linu va aturar el xut de Costa. I de nou el porter va ser protagonista al minut 46, quan els arbitres van xiular la desena falta del Palafrugell. El xut de Jordi Ferrer va acabar entrant a porteria sentenciant el partit amb el 4 a 6 final.

Aquest resultat allunya el Noia el Palafrugell a la classificació. Abans del partit els separava un punt, i ara els de Sant Sadurní són setens amb 33 punts, i els de Palafrugell novens amb 29.

La setmana vinent tornaran a enfrontar-se amb un rival directe, el Girona, que té un punt més que els de Xevi Garcia.