El Palamós perd al 90’ davant el Caldes de Montbui (2-3)

Palamós

Data: 13/11/2022

Cinquena derrota en lliga pel Palamós CF. L'equip de Joan Bayona va veure com el Caldes de Montbui remuntava un 2-0 en contra, anotant el 2-3 definitiu en el temps d'afegit. Garriga i Mercader van marcar els gols locals en uns bons primers 20 minuts de partit, però els visitants van empatar abans de la mitja hora. La segona meitat no va tenir un equip dominador però sí un amb més encert. Jordi va rematar al 90' per donar els tres punts al seu equip que se situa segon a la classificació. Per la seva banda, el Palamós és catorzè amb sis punts.

El Palamós va sumar la cinquena derrota de la temporada després de perdre 2-3 contra el Caldes de Montbui. Els palamosins van entrar molt bé al partit, amb una rematada d'Enrike que va estar a punt de posar l'1-0. Qui va obrir la llauna va ser Garriga al 10 de partit, aprofitant un rebuig dins l'àrea. L'equip de Joan Bayona va continuar apretant i van trobar el segon amb un bon xut de Gerard Mercader després de la passada de Marc Lloret.

El Caldes va treure's la pressió dels locals i va retallar distàncies amb el gol de Carles Valls. El 2-1 va donar ales als del Vallès, que van veure com Marwane evitava l'empat a 2 de Sergi Estrada. Qui no va perdonar va ser Marc Estrada, que va aprofitar un refús de Marwane per empatar el partit al 31'.

La segona meitat van ser 45 minuts d'anada i tornada. El Caldes va crear perill a través de transicions, però els xuts no trobaven porteria o els centrals palamosins tapaven la rematada. El Palamós va trobar el perill per la banda dreta. Marc Lloret no va estar encertat dins la petita i Adrián Antequera va rematar per sobre el travesser.

Els visitants van saber ajustar la pressió, i van estar a punt de penalitzar les errades en sortida de pilota. La més clara pel Palamós va ser un u contra u d'Enrike que va trobar la resposta d'Eduard Morete.

Els últims minuts van ser de domini visitant. Davesa va rebutjar una centrada lateral a l'àrea petita i els jugadors visitants van demanar un possible penal per mans després d'una rematada dins l'àrea. El premi el van trobar al temps afegit. Un error d'Adama en la rematada va permetre a Jordi marcar el 2-3 definitiu.

Els tres punts van viatjar cap a Caldes malgrat que el seu tècnic va reconèixer que la victòria podria haver estat per qualsevol dels dos equips.

El partit va deixar un gust de boca amarg pels palamosins. Els bons inicis de l'equip contrasten amb la falta d'encert durant els últims minuts, que no permeten tenir tot el control del partit. Malgrat tot, saben que tenen equip per estar més amunt i confien a canviar la dinàmica de resultats.

La derrota deixa al Palamós amb sis punts i un balanç de dues victòries i cinc derrotes. El següent partit, duel d'històrics. El degà visitarà Vilatenim per enfrontar-se al Figueres, amb l'objectiu de repetir la victòria que van aconseguir durant la pretemporada.