Sant Feliu s'ha convertit de nou en la capital del motor amb la 21a edició del Fira Motor

INTERVÉ: Vicenç Llenas, organitzador

Sant Feliu s'ha convertit de nou en la capital del motor amb la 21a edició del Fira Motor.

Cotxes, ciclomotors, motocicletes i vehicles elèctrics han convertit el Guíxols Arena en tot un expositor per segon any consecutiu. L'ubicació, de més de 7.000 metres quadrats, permet oferir una amplia programació d'activitats.

Més enllà de la venda vehicles que ofereixen els concessionaris i tallers oficials de la ciutat i dels estands de marxandatge i de peces relacionades amb el món del motor, els visitants han gaudit de tota mena d'activitats. Des de circuits d'educació vial per a tota la família fins a espectacles de motor on l'emoció estava assegurada, com l'Speed Car i Drift o el show de trial que han realitzat els pilots Jordi Pascuet i Marcel Justribó.

A l'esdeveniment no hi ha faltat la competició ni les rutes. Per una banda la Clàssic Sprint Guíxols Arena va donar el tret de sortida a les activitats de la fira reunint 30 cotxes participants. Per altra banda també s'ha celebrat per cinquè any la V Ruta Legend Cars, on vehicles dels anys 80 i 90 realizen una prova de 200 km per tota la comarca. 

El Fira Motor ha estat l'encarregat de cloure el Guíxols s’Enfira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports